Läs mer om min erfarenhet av andevärlden och spådom

Jag har varit medial sedan barndomen men på senare år har mina förmågor ökat oerhört vilket gör att jag har daglig kontakt med andar, änglar och väsen av olika slag.

Utöver detta har jag spått sedan jag var ca 12-13 år gammal (idag är jag 38 år), det har också ökat min förståelse för att kunna se vad som ska ske i framtiden. Till en början spådde jag i runor och spelkort för att sedan övergå till att spå med tarot kort och senare även med änglakort.

När jag spår är självklart även andar och änglar med för att överse processen! Ibland lägger de till en muntlig kommentar när jag funderar kring en spådom eller visar ljusfenomen eller andra fysiska fenomen för att tydliggöra sitt deltagande.

Andar så som guider eller människor som dött och väsen (övernaturliga eller djur som finns i vår värld) visar sig i fysisk form för mig precis som jag ser en vanlig männniska (det händer att jag ser en ande i färg som en vanlig människa men för det mesta ser jag andar i transparens men lika tydligt som jag ser en människa i verkligheten).

För egen del idag spår jag även IChing (en kinesisk spådomsform där man ritar streck kombinationer som ger olika budskap) medialt med hjälp av det så kallade tredje ögat.

Det tredje ögat brukar kallas den inre syn som medium eller clairvoyanta använder för att se mediala budskap. Jag får ofta visioner där jag i bilder, rörliga eller fasta ser framtiden eller budskap kring det jag tänker på just nu.

Visionerna kan komma till mig i min inre syn både i vaket tillstånd och i drömmen jag kan få mer "verklig" kontakt med andevärlden eftersom jag själv då befinner mig där.

Men jag ser alltså dagligen även visioner framför mig som gestaltar sig i form av änglar eller personer som gått vidare (det kan även vara naturväsen som älvor, drakar eller vanliga djur så kallade kraftdjur när de agerar skyddandar).

I mitt arbete med andlig vägledning ger jag vägledning till den som vill ställa frågor om sin framtid samt veta mer om sin skyddsängel (denna information kan ge dig stor vägledning gällande din själs syfte här på jorden i detta liv) och stenar (även kallade kristaller) som kan vara aktuella för just dig.

Alla ska vi vara försiktiga när vi mottar spådomar och alltid tänka förnuftigt på hur vi själva uppfattar våra liv. Det är med denna inställning du kan få en bra upplevelse av spådom och verkligen dra nytta av den!

Hoppas du blir nöjd! ❤

Återgå till huvudsidan